Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Anekke 2023 Tavasz/Nyár

Menire

Menire, azt jelenti benszülött nő. A Menire kollekció az Amazonas mentén élő népcsoport bátor női előtt tiszteleg. Ezek a nők szoros szimbiózisban élnek a természettel, és vállt vállnak vetve védelmezik törzsük tagjait, hagyományaikat és környezetüket.

A Menire kollekció darabjait az amazóniai nők kultúrájára utaló szimbólumok és feliratok díszítik, valamint Anekke a Kayapók jellegzetes arcfestésével. Bézs és barna tónusok jellemzik, színes fém szegecsekkel, rátétekkel.
Menire - Tribe

A Merine - Tribe kollekció alapszínei is a bézs és a barna, némely darabja kékkel kombinálva. Különleges törzsi minták, izgalmas fém rátétek, áttörések és fonott fülek díszítik.  

Menire - Magic Souls

A Menire - Magic Souls a natúr tónusokat élénkebb színekkel kombinálja. Díszítő elemei főleg a hímzések, amiket a bennszülött nők munkái ihlettek. 

Amazonia

Az Anekke Amazonia kollekció darabjait az esőerdő ezer színe és lakója ihlette. Amazónia területe több, mint 10 000 veszélyeztetett faj otthona, egyszerre békés és nyüzsgő, nyugodt és élénk. Igazi nyári színek és motívumok a nyári kalandokra!

Az Amazonia kollekció darabjait harmonikus pasztell színek, bézs, zöld, ezüst és barna jellemzik. Anekke ezúttal madarak, pillangók és különleges trópusi növények társaságában jelenik meg kedvenc táskánkon vagy a pénztárcánkon.
Amazonia - Butterfly
Az Amazonia - Butterfly fő motívuma a pillangó és különleges, színes absztrakt minták. Csodás bézsek és barnák, fém rátétek és feliratok díszítik a kollekció darabjait.
Amazonia - Pachamama
Az Amazonia - Pachamama a 2023-as Nature Edition, ami azt jelenti, hogy ezek a darabok 80%-ban újrahasznosított alapanyagokból készültek. A kollekció a természet istennője, Pachamama előtt tiszteleg. Izgalmas színek, kékek és sárgák, különleges áttört minták, inspiráló feliratok és trendi fém rátétek díszítik a táskákat, pénztárcákat és neszeszereket. Ha neked is fontos a fenntartható divat, válaszd bátran az Anekke Nature termékeit!

Anekke ezúttal sem hagy minket unatkozni! Tarts velünk az Amazonas egzotikus vidékére, vesd bele magad az esőerdő színes-szagos végtelenjébe, és érezd magad körül a természetet minden nap!