Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett

Anekke Hollywoodban

Mindig is fülig szerelmes voltam az életbe. Mert élni olyan, mintha valósággá tennénk saját filmünk forgatókönyvét, amiben természetesen mi vagyunk a főszereplők.Ahol a legtökéletesebb smink a szenvedély, ahol a kreatív emberek igazán váratlan dolgokat tehetnek. Mert mi sokkal többen vagyunk puszta színésznőknél vagy egy film nézőinél: mi sztárok vagyunk.


Hollywood lett az otthonom. A nagy filmstúdiók és az élet a kulisszák között a mindennapjaim részévé vált. Akkor vagyok igazán önmagam, amikor elhangzik, hogy CSAPÓ!
 


Tele vagyok álmokkal! Otthon érzem magam a kamerák kereszttüzében a vörös szőnyegen, de legalább annyira szeretek elmerülni a tudomány világában, a rivaldafénytől távol.

Rájöttem, hogy az igazi siker nem a népszerűségemen múlik, hanem azon, hogy mennyire érzem magam teljesnek.


A megjelenésünknél sokkal fontosabbak a gondolataink. Az én elmém folyton matematikai rendszerek, titkosított frekvenciák és üzenetek között cikázott. Így lettem a történelem része: a színésznő, aki találmányaival megváltoztatja a kommunikációt, a Wi-Fi feltalálója.

Ezután értettem meg, hogy a saját életünk a legnagyobb show. Sokkal több, mint egy szövegkönyv, több, mint egy film, nem csak egy szimpla sztori. Azoknak a dolgoknak az összessége vagyunk, amiket szeretünk.

Az én történetem még mindig fényesen ragyog Hollywood egén, azt hiszem, örökké helyem lesz a legnagyobb feltalálók között. Az én fényem sosem fog kihunyni.


Tudod drágám, így érdemes megírni az életed forgatókönyvét!