Cuki Gorjuss lányok


A Gorjuss lányokat ma már talán senkinek sem kell bemutatni. Az angol Santoro Gorjuss termékei összetéveszthetetlen, egyedi megjelenésükkel meghozták a cégnek világsikert. Az ikonikus lányalakokat messziről is könnyű felismerni, de ne higyjétek, hogy ha egy Gorjuss lányt láttatok, láttátok az összeset :-)! Minden egyes motívum más-más történetet, érzést mutat be, szeretnénk most közülük megmutatni Nektek a legnagyobb kedvenceket.

Ladybird

 

Az örök kedvenc édes fodros ruhájával és igazán csajos színvilágával lopta be magát a szívünkbe. Ha szereted ezt a motívumot, szerencséd van, mert nagyon sokfajta Gorjuss terméket díszít. 

Hush Little Bunny

Ha a Ladybird az igazán rózsaszín, akkor a Hush Little Bunny maga a kék:-). Népszerűségének valószínűleg azonban nem csak a vidám színvilág az oka. Kit ne bűvölne el az a szeretet és gondoskodás, amivel az édes figura magához öleli kedvenc plüss nyusziját? Ha éreztél te is hasonlót, ha még emlékszel milyen volt gyerekkori kedvenced tapintása és illata, biztosan megérted, miért szeretik olyan sokan ezt a kedves lánykát és cuki nyusziját. 

New Heights

Az előző két motívumhoz hasonlóan  a New Heights is az egyik legrégebbi Santoro Gorjuss figura. Azt a kislányt ábrázolja, aki mielőbb szeretne felnőni, kicsit magasabb lenni, elérni azt, amit még nem szabad, bekukucskálni oda, ahová a szülei nem szeretnék. Szerencséd van, ha neked is ő tetszik a legjobban, mert Gorjuss termékek sokaságán látható. :-)

The Scarf

Az idei évben jelent meg és azonnal átütő sikert ért el a zöld ruhás kislány. Szépséges öltözetének élénk színét csodásan egészíti ki a fekete-fehér háttér, és a tüneményes pöttyök, amik valamennyi The Scarf motívumos Gorjuss terméken megjelennek valamilyen formában. A névadó sál pedig természetesen fekete-fehér csíkos. 

Ruby

Nem tudjuk, hogy az ölében dédelgetett macska, vagy a boldog gyermekkort felidéző, romantikus hinta az oka, de Ruby, a kicsit borús színvilág ellenére, az egyik legnagyobb kedvencetek. 

The Collector

A szépséges fekete haj, élénk piros ruhácskára omlik, a szívecskék pedig csak gyűlnek és gyűlnek.... Én mindig azt gondolom, hogy azért a 'Gyűjtő' nevet kapta, mert szépségével és bájával rajongók ezreinek szeretetét gyűjtötte már be :-). 

Little Song

Pimasz és öntudatos, imádnivaló, kis lázadó, aki sajnos nem tudja abbahagyni a zenehallgatást. A lila és türkiz tökéletes harmóniájából itélve biztosan valami nagyon vidám dal szól azokból a fülhallgatókból. Az egyik legvidámabb Santoro Gorjuss motívum. 

Megtetszettek ezek a kedves hölgyek? Gorjuss termékek széles skáláján díszelegnek, biztosan megtalálod majd köztük a kedvedre valót :-)