Kedvenc 'Csináld magad' Gorjuss ötleteink


A nő valamiért úgy van összerakva, hogy alkotni kénytelen. Feltartóztathatatlan alkotási vágyban égünk, sütünk-főzünk, kötünk-varrunk, havonta átrendezzük a szobát, rajzolunk és festünk, mióta világ a világ. Így aztán megértjük, hogy hiába a sok szép Gorjuss termék, ami nálunk kapható, mégis inkább Ti szeretnétek megalkotni Gorjuss mesés világának egy csöppnyi darabját. Összeszedtük hát a kedvenc 'Csináld magad' ötleteinket. 

Készíts saját Gorjuss könyvjelzőt! 

 Ez egy tényleg szuper egyszerű ötlet, csak nyomtass, színezz, ragassz és máris saját gyártású Gorjuss könyvjelzőben gyönyörködhetsz. 

 

Keresztszemes Gorjuss

Nagymamám gyönyörűen hímzett, kislánykoromban fáradtságot nem ismerve próbált engem is tanítani .....nem sok sikerrel. Látva a szebbnél szebb Gorjuss keresztszemes mintákat nagyon bánom, hogy nem voltam kitartóbb. Ha Te ennél ügyesebb vagy és szeretsz hímezni, a képekre kattintva szépséges sablonokat találsz.

Gorjuss kislány vasalható gyöngyökből

Akkor se keseredj el, ha hozzám hasonlóan nem bánsz a hímzőfonallal mesterien. A fenti mintákkal és vasalható gyöngyökkel ilyen szépségeket alkothatsz:

 

Decoupage Gorjuss

Sokoldalú technika, amit ma már senkinek sem kell bemutatni. A lehetőségek szinte végtelenek, rengeteg alapfelületre lehet a kedves kislány motívumokat felvinni, némi ragasztóval és ecsettel.

Íme néhány ötlet, ha tetszik a képekre kattintva megtekintheted szalvéta kínálatunkat, amik tökéletes alapanyagok lesznek az alkotáshoz :-). 

 

Gorjuss képeslap

Úgy tűnik mára a Gorjuss képeslap készítés komoly mozgalommá vált, amihez rengeteg ötletet és anyagot találsz a neten. Használj nyomtatható sablont vagy válassz egyet nyomdakészleteink közül és köszöntsd fel Te is Gorjuss rajongó családtagodat, barátodat egy saját készítésű képeslappal!

 

 

 

Ha megjött a kedved az alkotáshoz, nézz szét kreatív kollekciónkban is!