Kedvenc Santoro tárgyaink


A Santoro termékek mindig különlegesek, legyen szó pénztárcáról, füzetről vagy egy apró kulcstartóról, biztos lehetsz benne, hogy megalkotásánál a szépség, használhatóság és stílus hármasa fontos szempont volt.

Amikor kézbe veszel egy Santoro tárgyat, elbűvöl a világ, amelyet képvisel. Mesék birodalma, női princípiumok, kedves lányság és szemtelen bohóság egyszerre tud megjelenni ezeken a darabokon. Nehéz választani, hogy mik a kedvencek, most mégis megpróbáltuk összeszedni a legnagyobb szerelmeinket. 

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a világhírnevet a Santoro-nak a Gorjuss kollekció hozta meg. A kedves lányalakok elbűvölnek mindenkit, Spanyolországtól, Hong-Kong-ig millióan rajonganak értük. Nem is egyszerű választani, hogy melyik darab áll legközelebb a szívemhez, de ha egyszer kedvenceket ígértem, nem hátrálhatok meg. Nekem ez a motívum a nagy szerelmem, bizonyára azért, mert rajongok a kékért és ennek a Forget me Not pénztárcának a kékje ráadásul épp a kedvenc árnyalatom. 


 

 A Mirabelle kollekció a nőiesség, romantika jegyében született. A kifinomult ábrázolású  nőalakok mind egy-egy történetet mesélnek a női lélek finomságáról. Kedvenceim ezek a káprázatos spirálfüzetek:

 

Kedvenc Santoro darabjaim mindenképpen a Willow szecesszió ihlette csodálatos tárgyai. A káprázatos grafikák, a részletgazdag ábrázolás színvilága és hangulata nagyon közel áll szívemhez. A rikító, olykor harsány lilák és vörösek csodás ellentételezései a visszafogott natúr-barna alapjegyeknek. A szépséges nőalakok pedig finomság, báj és titkos vágyak hordozói. Kedvencem ez a sokoldalú pénztárca: 

Persze nem feledkezhetünk meg a vidám Kori Kumiról sem. Őszinte leszek, nekem igazából mindegy is, hogy melyik Kori Kumi tárgy az, mert ez a Nyuszi - ami egyébként minden Kori Kumi-n valamilyen formában megtalálható - nálam mindent visz: 

Remélem a Kipolaniban Ti is hamar megtaláljátok kedvenc Santoro terméketeket!