Már alig várom! Jön az Anekke 2019!


Mindig nagy az izgalom, ha új Anekke kollekció van a láthatáron! A 2019-es év két gyönyörűséges motívuma természetesen nem okozott csalódást és beigazolta várakozásaimat. Ezúttal a felhők és egek ihlették meg a tervezőket, így két nagyon légies Anekke-t ismerhetünk meg az idei évben. 

Miss Anekke London háztetői felé repít minket, a ködből előbújó csodás épületek felett, léggömbbel száll kis hősünk és kedvenc cicája.

A kollekciót nem titkoltan Mary Poppins alakja ihlette, aki szintén az égből leszállva aranyozta be a rá bízott gyerekek életét. Reméljük a Ti napjaitokat pedig az új Miss Anekke csodás darabjai aranyozzák majd be.

 A kollekciót a visszafogott, őszies színek, kifinomult grafika és tündéri részletek jellemzik, kedvencem az ökobőr és patchwork textil részek tökéletesen megalkotott harmóniája.

Nagyon tetszenek azok a darabok, melyeken az épületek kerülnek főszerepbe, persze a függőkön itt is kapunk egy kis Anekke-t :-), de a hangsúly London mesevilágán van, rátekintve ezekre a tárgyakra, szinte már érzem az angol tea ízét a számban. 

A romantikus londoni kiruccanás után Anekke vagány oldalát mutatja meg az Aviator kollekcióban.

Amelia Earhart nyomdokába lépve, hős pilotaként száll be kétfedeles repülőjébe, hogy meghódítsa az eget. Vagány bőrdzseki, lobogó haj, hatalmas szemüveg, egy igazi mini pilóta, aki persze legjobb macska barátját is magával viszi az útra. 

Az Aviator egy barnás alaphangulatú kollekció, néhány kifejezetten vagány darabbal.

Nagy kedvencem lett ez a hátizsák, amit bármely napon el tudok képzelni magamon:

Jó hír, hogy ezek a csodás darabok már úton vannak felénk és októberben az áruházban is kaphatóak lesznek. Addig is szemezgessetek a korábbi Anekke kollekciókból, most akciós áron!