Milyen Santoro táskát válasszak?


Hát igen, a kérdés nehéz, mert Santoro táska nagyon sokféle van és egyik szebb, mint a másik. Ezzel a kis cikkel próbálunk eligazodni a Santoro táskák világában. 

A legfontosabb kérdés: a kollekció. 

Legismertebbek és legkedveltebbek a Gorjuss táskák. A Gorjuss kollekciót nagyon könnyű felismerni a csodálatos, bájos kislány alakokról.

Szintén nagyon kedvelt Santoro táskák a Mirabelle kollekció darabjai, ezek már sokkal inkább nőies darabok. A klasszikus Mirabelle táskák natúr, visszafogott színvilágot képviselnek:

Azonban az elmúlt évben nagy változáson mentek át ezek a Santoro Mirabelle táskák, a tervezők vidám színekben gondolták újra az ismert motívumokat. 

Ha szereted a vidám színeket, ajánljuk figyelmedbe a Kori Kumi táskákat is. Kedves meseviláguk biztosan feldobja majd szürke hétköznapjaidat. 

Igazán különleges, kifinomult darabok a Santoro Willow táskái. A szecesszió nőiséget ünneplő világába repítenek minket ezek az aprólékosan kidolgozott darabok. Talán csak egy gond van velük, túl kevés féle van belőlük :-). 

Második legfontosabb kérdés, mire fogod használni? 

Iskolatáskát keresel, vagy mindennapi szaladgálós retikült? Sportoláshoz keresel jó megoldást? Lehet, hogy most egy elegánsabb darabra van szükséged? Szerencsére a választék óriási. Van hátizsák kicsi és nagy, retikül vagány és elegáns, de a Santoro táskák között megtalálhatod a kis átvetős táskákat és borítéktáskákat is. Talán a Gorjuss táskák választéka a legnagyobb, ezek között biztosan találsz kedvedre valót. 

Harmadik legfontosabb kérdés, a fazon. 

Mit szeretsz jobban a válltáskákat? Szerencsére sok közül választhatsz.

Inkább olyat választanál, amit nem kell megfognod és szabadon hagyja a két kezed. Válassz egy átvetős, vagy nyeregtáskát, esetleg hátizsákot, amik most reneszánszukat élik. 

Sokat jársz színházba, buliba, ahová csak egy-két apróságot akarsz magaddal vinni? Kedves kis csuklópántos tárcáink és táskáink pontosan ennek a célnak felelnek meg. 

És persze kihagyhatatlan kérdés: az ár. Ha mindig kedvező áron akarsz vásárolni Santoro táskát, csatlakozz hűségprogramunkhoz, gyűjtsd a pontokat és vásárolj akár mindig 15%-os kedvezménnyel.