Towanda története


Vannak barátok az életedben, akik váratlanul érkeznek hozzád, de találkozásotok első pillanatától fogva elválaszthatatlan részei lesznek életednek, emlékeidnek és a mindennapjaidnak. 

Amikor rájuk gondolsz melegség tölti el szívedet, felvidítanak, ha szomorú vagy és már pár nap távollét után is szörnyen hiányoznak …és néha ez a jóbarát nem emberi lény, hanem egy négy lábon járó szőrpamacs, aki lábadnál alszik az ágyban, vagy veled a takaró alatt, amikor hideg van. 

Mostanra már bizonyára rájöttél, hogy a macskámról, Towanda-ról van szó. Mióta megérkezett az életembe, elválaszthatatlan társam az utazásaim és a kalandok során. Együtt rengeteg helyet bejártunk és száz kalandot megéltünk. 

Szeretnéd tudni, hogy mi Towanda története? Hogyan érkezett az életembe? Máris elmesélem!

Az első találkozásunkat sosem fogom elfelejteni! Mint oly sok őszi délutánon, aznap is sétálni indultam, hogy megcsodáljam az őszbe forduló fák ezer színét és a lehulló falevelek táncát a szélben. Ez az egyik legcsodálatosabb látvány, mellyel a természet megajándékozott minket, ezért igyekszem minden percét kiélvezni. 

 Aznap kicsit erősebben fújt a szél, meglibbentette kibontott hajamat és a szoknyám fodrait. Egy parkban sétáltam, gondolataimba merülve egy nyugodt szegletet kerestem ahová elvonulhatok. Leültem egy padra, hogy átfussam pár nappal korábban lejegyzetelt gondolataimat, és amikor feltekintettem a noteszemből ott volt ő, pont velem szemben. 

 Olyan volt, mint egy apró szőrös labda, fényes, szürke bundája megcsillant a délutáni nap fényében, ahogy vad szaltókat vetve próbálta elkapni a lehulló faleveleket, észre sem vette, hogy ott vagyok. A vidám kergetőzést látva nem tudtam megállni és hangosan felnevettem, amitől persze ő megijedt és futva egy fa törzse mögé menekült. 

 Óvatos játék kezdődött ekkor, melyben ő félve, előbb a fatörzs egyik, majd másik oldalán kukucskált ki és amelyben én csigalassúsággal közeledtem felé, egyik kezemet előre nyújtva, hogy meg tudja szaglászni. Lassan és félénken jött közelebb, lépésről-lépésre, míg végül megengedte, hogy megsimogassam.  

 Abban a pillanatban mindketten megértettük, hogy mostantól örökre barátok leszünk. Megéreztük a mágikus köteléket mely kettőnk között létrejött és öröm töltött el, hogy találkoztunk.

 

Azóta megtanultam, hogy az emberek jönnek-mennek az életedben, de egy háziállat örökké melletted lesz, feltétlen elfogadással és szeretettel fordul feléd, mosolyt csal arcodra anélkül, hogy cserébe bármit is várna. Nem érdekli, hogy jó napod van-e vagy rossz, bárhova elmegy veled és mindig szeretni fog.

 

 

Towanda a legcsodálatosabb véletlen az életemben, egy jóbarát, akit nem vártam, akit nem kerestem és aki mégis elválaszthatatlan társam lett és mindenhová elkísér. Így lett ő történeteim főszereplője, akit mindig mellettem látsz és akivel számos apró részleten találkozhatsz. Ha szeretnél többet megtudni kalandjainkról, fedezd fel az Anekke kollekciót!

Ha pedig Neked is van egy elválaszthatatlan állat barátod, ne felejtsd el kommentben megírni nekem!

 

 

 


2 hozzászólás


  • iyugzesgoyu
    Amoxicillin Online[/url] Amoxicillin 500mg gdq.abcu.kipolani.hu.zgc.vp http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

  • aatejayuhak
    Amoxicillin Online[/url] Amoxicillin Online uqu.cvqq.kipolani.hu.pea.pe http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

Szólj hozzá!