Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Gondtalan nyárLehet még nekünk ilyen? Nekünk, felnőtteknek. Gondtalan, önfeledt nyár… Biztos vagyok benne, hogy a válaszod: egyértelműen nem. smiley De talán egy kis odafigyeléssel, és átgondolással, tervezéssel… Lehet, hogy lehet nyugodtabb, élvezetesebb.


 

Nosztalgiázzunk egy kicsit! Neked gyerekként mi volt a legjobb a nyárban? A táborozás, családi üdülés vagy a nagyszülőknél töltött idő? És még? A bandázás, a véget nem érő játék a barátokkal? A strandolás, kempingezés, kirándulások? A mama főztje és a papa figyelme? Az erdőt jártad gyerekként vagy inkább a városban csavarogtál? Játszottál a patakban, játszottál olvadt szurokkal? Emlékezz, mert az emlék a tiéd, bármikor felidézheted!

 

 

 


És gyárts új emlékeket!

 
   
Ha már gyerekek vannak a családban, egyértelmű, hogy sokkal több szervezést igényel a szünidő, és semmi sem úgy van már, mint régen. De ha vannak igazán boldog nyári emlékeid, azokból mindig meríthetsz. Mert persze, minden más, és változnak az idők, és a gyerekeknek is mások már az igényeik… De az együtt töltött időt továbbra sem pótolja semmi, és az együtt átélt élmények lesznek a legmaradandóbb, legszebb emlékek nekik is. Valószínűleg nem pont az, ami neked, de lehet, hogy valami egész hasonló!

 
 
 

Összegyűjtöttünk néhány szösszenetet nektek Pinteresten, programok és ötletek a nyárra, utazási tippek gyerekekkel és hasonlók.

 

Nekem nagyon tetszik a tematikus hét ötlete például. Ha éppen nincs semmi extra elfoglaltság, kitalálhattok egy témát, és ahhoz kapcsolódó programokat csinálhattok otthon.

Lehet egy ország, nemzet kultúrája. Görög hét: görög ételek vacsorára, moziest, kultúra és történelem, kutatás a témában: otthon és mondjuk a könyvtárban. Egy könyvtárlátogatás is extra izgi lehet! Lehet zöld hét, vagy kék, Állatoooook! hét, indiánosdi hét kedvenc könyvem/filmem ihletésű hét, bármilyen hét! Már a tervezgetés is tök buli lesz!

Készítsetek emlékkönyvet a nyárról, amibe leírjátok a történéseket, emlékeket, beleragaszthatjátok a belépőket, kis apróságokat, fényképeket...

 
 

Itt a nyár, örüljünk, élvezzük, hozzuk ki belőle a legtöbbet! Mi mást tehetnénk?!