Ajándékozz velünk! - Ajándékküldés a Kipolaniban

Küldj ajándékot a Kipolanival! Három egyszerű lépésben megoldhatod, hogy szeretteidet, barátaidat távolról is felköszöntsd.

A járvány miatt érvényben lévő, életmentő korlátozások megnehezítik szeretteink megünneplését is. Sok oka lehet, hogy nem tudsz ott lenni a fontos családi vagy baráti ünneplésen. Nemcsak a fizikai távolság, a járványügyi intézkedések választanak el most minket egymástól, az ajándékok beszerzése is nehezebbé vált. 

Szeretnénk segíteni Nektek, hogy méltón megünnepelhessétek a fontos napokat, ezért ajándékküldő szolgáltatást indítunk. Rendeld meg nálunk az ajándékot, mi szépen becsomagoljuk azt és elküldjük az ünnepeltnek az általad megadott címre. A csomagba egy személyes üzenetet is elrejtünk, ha kéred. Mit kell tenned, ha ajándékot szeretnél küldeni?

1. Egyszerűen adj le egy szokásos megrendelést a webáruházban. A számlási címnek saját nevedet és címedet add meg, szállítási címként pedig azt a nevet és címet, ahová az ajándékot küldjük. Email címnek saját email címedet add meg, erre a címre küldjük majd elektronikus számládat. Fizetési módnál választhatod a bankkártyás fizetést vagy lehetőség van utalásra is, ehhez az utánvétes fizetési és szállítási módot válaszd az áruházban és emailben vagy megjegyzésben jelezd nekünk, hogy utalni szeretnél. Ha bárhol elakadsz, nyugodtan keress minket, mindenre találunk megoldást, mert mi is tudjuk, milyen nehéz most távollenni szeretteinktől és nem szeretnénk megfosztani egyetlen ünnepeltet sem a kedves meglepetésektől.

2. Vedd fel velünk a kapcsolatot emailen (orsi@kipolani.hu) vagy telefonon (30/567-0053) és jelezd, hogy a megrendelésed ajándék lesz. Ne felejtsd el azt sem elmondani Nekünk, hogy mi az alkalom és milyen dátumra kéred a kiszállítást!

3. Mondd el nekünk, hogy milyen személyes üzenetet adjunk át az ünnepeltnek! Üzeneteted ízléses papírra nyomtatva tesszük a csomagba

Néhány jótanács és fontos tudnivaló.

- Ajándékodat a GLS fogja kézbesíteni, a futár a címzettet fogja keresni, ez lehet a megajándékozott, vagy egy beavatott személy is, aki tud a csomag érkezéséről. Amennyiben a megajándékozottnak közvetlenül küldöd a csomagot, vedd figyelembe, hogy ő nem tud a csomag érkezéséről, elképzelhető, hogy visszautasítja azt. A kézbesítésre teljes felelősséget nem tudunk vállalni, a feladás után a csomaggal kapcsolatban rendelkezéseket már csak a címzett tehet, utólag sajnos nincs módunk, más nevet/címet megadni. A csomag átvételét bebiztosíthatod azzal, ha beavatsz valakit a meglepetésbe, közvetlenül neki küldöd a csomagot és megkéred a kikézbesített küldemény személyes átadására.

- Email címként saját email címedet add meg, erre fogsz értesítést kapni a GLS-tól a szállítás idejéről, illetve ide küldjük a számlát is. A csomagba nem teszünk számlát. 

- Most egy kicsit minden lelassul, ez velünk is így van. Több beszállító partnerünk jelezte, hogy a koronavírus terjedése ellen tett intézkedések miatt hosszabb átfutási időre kell számítani, ez a mi munkánkat is lelalassítja, kérünk, hogy rendelésedet időben, minimum 8 munkanappal a kivánt kiszállítási idő előtt add le. 

- Jelenleg nincs még tudomásunk a futárszolgálatok munkáját érintő intézkedésről, egy napos kiszállítási határidővel dolgoznak továbbra is, de elképzelhető, hogy a jövőben ez is változni fog. Ezt kérlek vedd figyelembe a kért kiszállítási dátumnál. 

- A csomagolópapír megválasztására jelenleg nincsenek meg a technikai feltételek, de biztosítunk róla, hogy jó minőségű, nagy teherbírású csomagolóanyagokkal dolgozunk. A szín és minta megválasztásánál a megajándékozott nemét és életkorát (amennyiben megadod) figyelembe vesszük. 

Mi van még hátra? Böngéssz kedvedre kínálatunkból és szerezz örömet!: https://kipolani.hu/collections/all